Δευτέρα

Ουλίτιδα και Γανόδερμα - Βρείτε την υγειά σας!


Με αυτό το άρθρο θα ήθελα να μιλήσουμε για την οδοντόκρεμα Ganozhi toothpaste και τα αξιοσημείωτα αποτελέσματά της στα ούλα που ματώνουν, δηλαδή την ουλίτιδα.

Μήπως υποφέρετε από δύσοσμη αναπνοή; Ματώνουν τα ούλα σας; Πονάτε όταν τρώτε;

Προσοχή! Αυτά είναι τα αρχικά συμπτώματα μόλυνσης των ούλων, που μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρότερες καταστάσεις. Μπορεί κάλλιστα να είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε ουλίτιδα. Αν παραμεληθεί, η ουλίτιδα εξελίσσεται σε περιοδοντίτιδα, μια προχωρημένη και σοβαρή πάθηση όχι μόνο των ούλων αλλά και των οστών της γνάθου.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν αρχίσουν να ματώνουν τα ούλα σας, είναι να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο! Στη συνέχεια, μάθετε να βουρτσίζετε τα δόντια σας σωστά, και ακολουθήστε τον κανόνα : ό,τι ματώνει, το βουρτσίζουμε περισσότερο! Τελευταίο, αλλά και σημαντικότερο : χρησιμοποιείτε καθημερινά, τρεις φορές την ημέρα, την οδοντόκρεμα Ganozhi toothpaste της DXN!
H Ganozhi toothpaste είναι η μόνη που περιέχει Γανόδερμα, το πασίγνωστο θεραπευτικό μανιτάρι που δίνει έξτρα δύναμη και παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά απευθείας στα ούλα σας. Αυτό το 100% φυσικό προϊόν δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές, γλυκαντικές ουσίες ή άλλα ενισχυτικά γεύσης.
Τώρα, τα ορατά αποτελέσματα της ουλίτιδας είναι η μία παράμετρος. Αλλά αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο, είναι το τι συμβαίνει όταν αφήνουμε χωρίς θεραπεία ακόμα και μια ελαφριά μόλυνση ή μια μικρή απώλεια αίματος από τα ούλα.
 
Σε μια τέτοια περίπτωση, η μόλυνση των ούλων και η φλεγμονή που προκαλεί εξαπλώνεται τόσο στους συνδέσμους όσο και στα οστά που υποστηρίζουν τα δόντια. Και όταν αγνοούμε μια ουλίτιδα που επιμένει, τα ούλα υποχωρούν, τα οστά που συγκρατούν τα δόντια εξαφανίζονται σταδιακά, τα δόντια χαλαρώνουν και τελικά πέφτουν! Με αυτό τον τρόπο είναι πολύ πιθανό να χάσουμε ακόμα και δόντια που κατά τα άλλα είναι απολύτως υγιή. Ακόμα χειρότερα, η εικόνα και η οσμή ενός στόματος όπου επικρατεί η ουλίτιδα είναι σίγουρα κάτι πολύ απωθητικό. Στην πραγματικότητα, τα ούλα σαπίζουν!

Αλλά ακόμα και αυτή η κατάσταση δεν είναι ότι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί. Πράγματι, η ουλίτιδα εγκυμονεί κινδύνους ακόμα και για τη γενική μας υγεία.
Kαι πάλι, αν δεν λάβουμε μέτρα για την ουλίτιδα, μπορεί να έχουμε αυξημένο κίνδυνο για καρδιοπάθειες, καρκίνο στο πάγκρεας, και μια σειρά ακόμα από απειλητικές για τη ζωή ασθένειες. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή εκατομμύρια βακτήρια πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς σε σημεία που η οδοντόβουρτσά μας δεν μπορεί να φτάσει. Μπαίνουν κατευθείαν μέσα στη κυκλοφορία του αίματος από τα προσβεβλημένα ούλα καθώς χιλιάδες τριχοειδή αγγεία μας αιμορραγούν, δίνοντας στα βακτήρια την ευκαιρία να παρακάμψουν την πρώτη γραμμή άμυνάς μας και να σπείρουν κυριολεκτικά τον όλεθρο σε όλο μας το σώμα. Κατά συνέπεια, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι χωρίς μια έγκαιρη αντιμετώπιση της ουλίτιδας, η πρόγνωση είναι ότι μάλλον θα υποβληθούμε σε κάποια ακριβή και δύσκολη χειρουργική επέμβαση με μια μακρόχρονη ή ισόβια ανάγκη για ειδική φροντίδα στη συνέχεια.

Αν βρίσκετε ακριβή την οδοντιατρική φροντίδα, ή φοβάστε τον οδοντίατρο, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην κάνετε το πρώτο, εύκολο βήμα. Αλλάξτε την οδοντόκρεμά σας! χρησιμοποιήστε την Ganozhi toothpaste της DXN και δείτε μόνοι σας τα εντυπωσιακά αποτελέσματά της από τις πρώτες κιόλας μέρες! Και, επειδή είναι προϊόν της DXN, είστε βέβαιοι ότι η ποιότητά του είναι εξασφαλισμένη και πιστοποιημένη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές στον κόσμο (ISO 9001, ISO 17025, ISO 14001, TGA)

Θυμηθείτε. Διακυβεύονται πολύ περισσότερα από ένα ωραίο χαμόγελο, λαμπερά δόντια και δροσερή αναπνοή. Είναι θέμα ΥΓΕΙΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου