Κυριακή

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΟ ΣΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ;


Πόσο σημαντικό είναι το Οργανικό Γερμάνιο στο Γανόδερμα;

Γερμάνιο


Τι δίνει στο Γανόδερμα τόση Ιατρική αξία; Το ότι περιέχει Οργανικό Γερμάνιο (GE – 132) σε μεγάλη συγκέντρωση. Αυτό το σπάνιο μεταλλικό στοιχείο χαρίζει στο Γανόδερμα μερικές από τις σημαντικότερες θεραπευτικές του ιδιότητες.
Ο Γερμανός χημικός Winkler ανακάλυψε αυτό το μέταλλο το 1886 και το ονόμασε Γερμάνιο προς τιμήν της πατρίδας του. Την ύπαρξη και τις βασικές ιδιότητες του Γερμανίου, που είχε ονομάσει eka-silicon, είχε προβλέψει νωρίτερα ο Ρώσος χημικός Mendeleev ο οποίος κατάρτισε τον περιοδικό πίνακα των στοιχείων. Το Γερμάνιο βρίσκεται σε μικρές ποσότητες σε τροφές, σε αποθέσεις άνθρακα και στον φλοιό της Γης.
Στην καθαρή μεταλλική του μορφή, η βιομηχανία των ηλεκτρονικών το χρησιμοποιεί επειδή είναι ημιαγωγός. Βιολογικά, προκαλεί ηλεκτρικούς παλμούς σε κυτταρικό επίπεδο και καταλύει το Οξυγόνο.  

Picture



Picture
Picture



Το Οργανικό Γερμάνιο σαν Προσαρμογόνο (Organic Germanium as an Adaptogen)
[σε δική μου μετάφραση ]

Picture



κύτταρα Φονείς (NK cells)



Έχετε ακούσει ποτέ ότι το σκόρδο είναι πολύ ωφέλιμο για την υγεία; Άλλες τροφές ή συμπληρώματα που μας βοηθούν είναι η αλόη, το τζιν-σενγκ το νεροκάρδαμο κ.α. Γνωρίζετε όμως τι κοινό έχουν αυτά τα αρχαία γιατρικά της φύσης; Ναι, όλα περιέχουν Γερμάνιο! Απλά διαφέρουν μεταξύ τους στην περιεκτικότητα σε Γερμάνιο, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα :