Τετάρτη

ΠΩΣ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ


Γανοθεραπεία (Ganotherapy) ονομάζεται η συστηματική πρόσληψη μέσω της διατροφής του μανιταριού Ganoderma Lucidum για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας. Συνίσταται στη χρήση προϊόντων με βάση το Γανόδερμα, κυρίως μυκηλίου 18 ημερών και ώριμου μανιταριού 90 ημερών. Αυτή η κατανάλωση πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τη Γανοθεραπευτική διαδικασία ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Η Γανοθεραπεία, όπως περιγράφεται εδώ, βασίζεται σε μερικές παραδοχές, οι οποίες πρέπει να γίνουν κατανοητές ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρχίζοντας κανείς τη Γανοθεραπεία χωρίς τη γνώση των βασικών αρχών της, θα οδηγηθεί σε παρανοήσεις. Όφελος μπορεί να προκύψει μόνο με κατανόηση του τρόπου και του χρόνου χρήσης του Ganoderma. Η Γανοθεραπεία εφαρμόζεται μόνο με προϊόντα από 100% Ganoderma Lucidum και δεν έχει σχέση με τη χρήση άλλων προϊόντων που περιέχουν το Ganoderma.

Στη συνέχεια, αναφέρονται οι βασικές παραδοχές της Γανοθεραπείας.
  • Αίτια των προβλημάτων υγείας : Υπάρχουν 2 αιτίες για τα προβλήματα υγείας:
  1. Η συσσώρευση τοξινών στο σώμα
  2. Η μη ισορροπημένη λειτουργία, π.χ. κακός συντονισμός των σωματικών λειτουργιών.
  • Είναι το Γανόδερμα φάρμακο; Το Γανόδερμα δεν είναι θεραπεία ή αγωγή για οποιαδήποτε ασθένεια, κατάσταση υγείας, ή αρρώστια. Το Γανόδερμα βοηθάει το σώμα να ρυθμίσει τις μη ισορροπημένες λειτουργίες και να αποτοξινωθεί. Ενισχύει το αμυντικό σύστημα και παρέχει βελτιωμένη ανοσοποίηση έναντι των ασθενειών. Όλες οι αλλαγές στην υγεία των ανθρώπων που έχουν αναφερθεί, επιτυγχάνονται λόγω αυτών των ιδιοτήτων του μανιταριού Γανόδερμα.
  • Αντίδραση του σώματος στο Γανόδερμα : Όλες οι αντιδράσεις που παρατηρούμε στο σώμα κατά τη Γανοθεραπεία, προκαλούνται από τα συστήματα του σώματός μας. Η πρόσληψη γανοδέρματος βοηθά το σώμα να αποβάλλει τοξίνες και ελεύθερες ρίζες, ορισμένες φορές με αρκετά δυναμικό - αλλά ποτέ επικίνδυνο ή τοξικό- τρόπο. Το σώμα μας αντιδρά στο Γανόδερμα από μόνο του, ενώ το Γανόδερμα το ίδιο δεν αποτελεί λόγο ή αιτία για αντίδραση. Δεν έχει αναφερθεί ούτε μία περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης από Ganoderma Lucidum. 
  • Δοσολογία : Η δοσολογία δεν έχει σχέση με την κάθε ασθένεια ή σωματική κατάσταση, επειδή το Γανόδερμα δεν αποτελεί θεραπεία ή αγωγή αλλά συμπλήρωμα υγείας που επικουρεί το σώμα να αυτοβελτιωθεί. Το Ganoderma Lucidum έχει τοξικότητα μηδέν

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Η Γανοθεραπεία μπορεί να ξεκινήσει παίρνοντας ένα ζεύγος κάψουλες ( π.χ. 1 Reishi Gano και 1 Ganocelium – RG και GL), οπωσδήποτε το πρωί προ φαγητού. Αν έχετε έλκος ή άλλο πρόβλημα που σχετίζεται με το στομάχι, μπορείτε να τα πάρετε μετά από ένα ελαφρύ γεύμα.
Αυτό το ένα ζευγάρι κάψουλες Ganoderma πρέπει να συνεχιστεί επί 7 έως 10 ημέρες ώστε να βεβαιωθείτε ότι νοιώθετε καλά με τη λήψη τους. Στη συνέχεια αυξήστε τη δόση στα 2 ζεύγη κάψουλες (π.χ. 1 Reishi Gano και 1 Ganocelium το πρωί και ένα το βράδι).

Οι γανοθεραπευτές συστήνουν ως δόση συντήρησης μιας ισορροπημένης κατάστασης για έναν ενήλικα, τα 6 ζεύγη RG+GL την ημέρα. Σε μορφή σκόνης (RG powder + GL powder), αυτή η ποσότητα αντιστοιχεί σε 1 περίπου δοσιμετρικό κουταλάκι DXN ή ένα κουταλάκι του τσαγιού από το καθένα.
Όταν αρχίζετε να παίρνετε το Ganoderma, ο οργανισμός σας αρχίζει να αντιδρά σε αυτό, δηλαδή αρχίζει τη διαδικασία της ρύθμισης των σωματικών λειτουργιών και την αποτοξίνωση. Αυτό είναι το πρώτο σημάδι ότι το Ganoderma ενεργεί.
Μπορείτε να συνεχίσετε να αυξάνετε τα ζεύγη RG και GL μέχρι να παρατηρήσετε κάποια αντίδραση ή ανάκαμψη. Τότε συνεχίστε με αυτή τη δοσολογία που προκάλεσε την ανάκαμψη του οργανισμού.
Αυτές οι αντιδράσεις θα σταματήσουν μετά από μερικές ημέρες ή εβδομάδες, όταν το σώμα θα αποτοξινωθεί και βελτιώσει τη λειτουργικότητά του. Σε αυτό το σημείο θα νοιώσετε πραγματικά υγιείς.
Κατά τη Γανοθεραπεία πρέπει οπωσδήποτε να πίνετε πολύ νερό και να καταναλώνετε προϊόντα με βιταμίνη C. Αυτό θα βοηθήσει στην αποβολή των τοξινών από το σώμα κατά τη διαδικασία της αποτοξίνωσης.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη Γανοθεραπεία παρέχονται στα μέλη μας. Στο δίκτυό μας ανταλλάσσουμε προσωπικές εμπειρίες από τη χρήση του μανιταριού Γανόδερμα και ασχολούμαστε με τη συλλογή πληροφοριών από διάφορες πηγές και την καθοδήγηση από έμπειρους Γανοθεραπευτές που εξειδικεύονται στη βελτίωση και τη συντήρηση της υγείας με το Γανόδερμα.