Πολιτική Απορρήτου

Δήλωση για τα προσωπικά δεδομένα και την προστασία και διαχείριση των πληροφοριών
Καλωσήρθατε!

Σκοπός της ύπαρξης αυτής της ιστοσελίδας είναι η διευκόλυνση της επικοινωνίας μου με τον έξω κόσμο, δηλαδή όλους εσάς. Στόχος μου είναι η καλύτερη δυνατή εμπειρία εσάς, τους χρήστες αυτής της σελίδας. Σε αυτό, ζωτικό ρόλο έχει η ασφάλεια. Σαν διαχειριστής αυτού του site, αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω τους επισκέπτες σχετικά με την χρήση των στοιχείων που συμπληρώνετε στη μοναδική φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει εδώ. Η δήλωσή που ακολουθεί περιέχει τις αρχές και τις πρακτικές μέσω των οποίων (βάσει και με τη βοήθεια των οποίων) γίνεται η διαχείριση και η προστασία των δεδομένων και των πληροφοριών που πιθανόν θα δώσετε σε αυτό τον ιστότοπο.

Έχει ληφθεί υπόψη η τρέχουσα νομοθεσία που αφορά τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, προκειμένου να διαμορφωθούν αυτές. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την υποχρέωση να μη χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα που θα συμπληρώσετε για κανέναν άλλο λόγο πέραν αυτού για τον οποίο τα έχετε δώσει. Ενδεικτικά, δεν θα χρησιμοποιηθούν για διαφήμιση ή προωθητική ενέργεια που αφορούν άλλο προϊόν ή υπηρεσία και δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε οποιονδήποτε τρίτο.

Πληροφορίες που είναι αυτόματα συνδεδεμένες με τον server
Ο server είναι δυνατότητα να καταχωρίζει αυτόματα τη διεύθυνση IP των χρηστών, το λειτουργικό σύστημα και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν και κάποιες άλλες πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες, εάν χρησιμοποιηθούν, θα χρησιμοποιούνται μόνο σε συγκεντρωτική και επεξεργασμένη μορφή. Χρησιμοποιούνται δε μόνο για τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη βελτίωση της ποιότητάς τους και για στατιστικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες δεν συνδέονται με οποιαδήποτε άλλα δεδομένα με οποιοδήποτε τρόπο.

Προσωπικά δεδομένα
Τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που υποβάλλονται τυγχάνουν εξαιρετικά προσεκτικής φροντίδας και θεωρούνται αυστηρώς εμπιστευτικά, ενώ κανένα αναρμόδιο πρόσωπο δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Διαγραφή δεδομένων και πολιτική antispam
Η διαγραφή των προσωπικών δεδομένων μπορεί να γίνει μόνο ο κάτοχος των δεδομένων αποστείλει αίτημα, στέλνοντας, από το email που δεν επιθυμεί περαιτέρω επικοινωνία, κενό email στο dxngreece@gmail.com. Ως διαχειριστής αυτής της σελίδας, αντιτίθεμαι σθεναρά σε κάθε πρακτική που αποτελεί ή δημιουργεί κίνδυνο ή έστω και υποψία spam. Ως εκ τούτου, όλα τα στοιχεία που συμπληρώνουν οι χρήστες στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην παρούσα σελίδα, τυγχάνουν χειρισμού ο οποίος συνάδει ή/και υπερβαίνει τις πολιτικές antispam που υιοθετούνται διεθνώς. 

Σύνδεσμοι
Υπάρχουν σύνδεσμοι σε αυτό το blog που σας οδηγούν σε κάποιο άλλο ιστότοπο. Ο διαχειριστής αυτού του blog ουδεμία ευθύνη έχει για την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εκείνους τους ιστοτόπους.

Με τιμή
iamatikoskafes.blogspot.gr