Τετάρτη

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ (4)

Γιατί πρέπει να προσέχουμε τη χοληστερόλη μας

Τα κάστρα πέφτουν από ... μέσα

Η υψηλή χοληστερόλη είναι ένας από τους κύριους παράγοντες κινδύνου για την στεφανιαία νόσο, τα καρδιαγγειακά επεισόδια και τα εγκεφαλικά. Επιπλέον, φαίνεται ότι ανεβάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο εμφάνισης της  νόσου του Αλτσχάιμερ. Όπως έχουμε ήδη πει, η χοληστερόλη συσσωρεύεται στις αρτηρίες δημιουργώντας την αθηρωματική πλάκα, η οποία στενώνει τις αιμοφόρες οδούς. Αυτή η επικίνδυνη κατάσταση περιορίζει τη ροή του αίματος σε ζωτικά όργανα του σώματος. Σταδιακά φτάνει στο σημείο να αποκλείσει εντελώς από την παροχή αίματος ολόκληρα μέρη τω οργάνων μας. Τα συμπτώματα πολλές φορές φορές είναι ανύπαρκτα, μέχρι που προσβάλλεται είτε ο εγκέφαλος είτε η καρδιά μας. Τη στιγμή που η παροχή αίματος σε κάποιο τμήμα του εγκεφάλου ή της καρδιάς διακοπεί τελείως, το αποτέλεσμα είναι ένα εγκεφαλικό επεισόδιο ή ένα έμφραγμα, αντίστοιχα. Αυτό είναι πολύ συχνά το πρώτο και το τελευταίο σύμπτωμα της ύπουλης επίθεσης της χοληστερόλης.

Διαλύστε τη Χοληστερόλη

Δεν αποτελεί μακάβρια διαστροφή, αλλά είναι η απλή, σκληρή αλήθεια. Η ζωή σας και ο πρόωρος θάνατός σας είναι στα χέρια σας, ή, για να ακριβολογούμε, βρίσκεται σε ότι βάζετε εσείς με τα χέρια σας στο πιάτο σας.
Η διατροφή προσφέρει ένα πανίσχυρο όπλο για να καταπολεμήσετε τη χοληστερόλη. Αν ο ρυθμός της ζωής σας είναι βιαστικός και σας μπερδεύουν οι ορολογίες (τι θα πει υδατάνθρακες; ποιες τροφές έχουν λίπος και ποιες έχουν πρωτείνες; ποιες βιταμίνες κάνουν καλό σε τι; κλπ), αλλά θέλετε να σώσετε τη ζωή σας,  θυμηθείτε μόνο αυτό: ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ.  Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος είναι ο λόγος που κάποια δημητριακά θεωρούνται υγιεινά για την καρδιά, η απάντηση βρίσκεται στις φυτικές ίνες. Οι υδατοδιαλυτές ίνες που περιέχουν πολλές τροφές μειώνουν την LDL (την κακή χοληστερόλη). Καλές πηγές φυτικών ινών αποτελούν τα δημητριακά ολικής άλεσης, το ψωμί από άλευρα ολικής άλεσης, η βρώμη, τα φρούτα, οι αποξηραμένοι καρποί τα λαχανικά και τα όσπρια, όπως τα φασόλια.


Πάρτε τα "όπλα" στα χέρια σας!


Μια στιγμή όμως: Είστε σίγουροι ότι η διατροφή σας περιέχει σε ικανοποιητικό βαθμό, κάθε μέρα τις απαραίτητες φυτικές ίνες; Μάλλον όχι, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας! άλλωστε, άλλο πράγμα είναι η πρόθεση να κάνουμε οτιδήποτε και άλλο πράγμα το τι κάνουμε στην πράξη, έτσι δεν είναι; 

Σε αυτό, σας έχω τη λύση! Τι θα λέγατε για το πιο πλούσιο πρωινό σε φυτικές ίνες που είχατε φανταστεί; Σκεφτείτε ένα πιάτο γεμάτο με 20 διαφορετικά βότανα, μπαχαρικά, λαχανικά και μανιτάρια! 

 Αυτό θα μας έδινε όσες φυτικές ίνες χρειαζόμαστε για να διαλύσουμε τη χοληστερόλη που κατακλύζει το αίμα μας, γεμίζοντας το εσωτερικό των αρτηριών μας με πλάκα, που με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Όχι, δεν σας λέω να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο ζωής σας, αλλά στον αγώνα μας να τα βγάλουμε  πέρα υπάρχει ένα προϊόν που μπορούμε να εμπιστευτούμε! Είναι το Myco Veggie της DXN, ένα έτοιμο μείγμα που τα έχει όλα. Σε εύκολα διαχειρίσιμη μορφή σκόνης, απλά ανακατεύετε ένα κουταλάκι σε ένα ποτήρι νερό και το πίνετε κάθε πρωί... κυριολεκτικά στην υγειά σας! Κάντε τώρα το βήμα που μπορεί να σας σώσει. Από εμένα, σε μια δύσκολη περίοδο σαν και αυτή που διανύουμε, θα έχετε ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει. Σας δίνω εντελώς δωρεάν ένα δικαίωμα να αποκτήσετε τα μοναδικά, πλήρως πιστοποιημένα και νόμιμα κυκλοφορούντα προϊόντα σαν το Myco Veggie σε τιμές χονδρικής, απευθείας από την εταιρεία,  χωρίς μεσολάβηση τρίτου. Υπολογίστε και τις πολύ χαμηλές τιμές χονδρικής της παραγωγού εταιρείας και... καλύτερα μάλλον δεν γίνεται. Η ενεργός προστασία της υγείας μας ποτέ δεν κόστιζε λιγότερο από 80 σεντς του Ευρώ την ημέρα!

Στην πραγματικότητα γίνεται και ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!επικοινωνήστε μαζί μου για να σας δείξω το πώς θα μπορέσετε να κάνετε τη διατροφή σας να κρατάει το σώμα σας υγιές και την τσέπη σας γεμάτη !!



Γ.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου